MAS DE GALY

Gites Ruraux

 

pigeonnier

balkon terras
Uitzicht op Montbrun

slaapbank g1
Slaapbank in woongedeelte

open keuken g1
Open keuken

badkamer g1
Badkamer

 

GITE 1 met Pigeonnier (standaard voor 4 personen, uit te breiden tot max 6 p.)

Drie sterren accommodatie (2013, Bureau de Tourisme d`Aveyron)

Deze ruime gerenoveerde gite met 2 woonlagen (gebouwd in 1885) beschikt over een pigeonnier (duiventoren) en een overdekt balkon/terras op het zuid-westen.

De beganegrond (ca. 12 m x 5 m ) bevat een open keuken met een grote eettafel (uitbreidbaar tot een tafel voor 12 personen, indien men met de bewoners van gite 2 wenst samen te zijn), een gezellige haardpartij, een af te scheiden zit/slaapkamer (met een 2 persoons slaapbank) en een moderne badkamer (toilet, wastafel en douche).

Een oude afgesloten houten trap voert naar de grote rustieke slaapzolder met de pigeonnier. Onder de oude eiken zolderbalken staat aan de linkerzijde van deze grote ruimte èèn 2 persoons bed (2 x 80 x 200) en staan er aan de rechterzijde twee 1 persoons bedden (80 x 200).

De cave onder deze gite wordt gebruikt door alle gasten van Mas de Galy (Gite 1 en Gite 2). Naast de volledige uitrusting van de twee gites afzonderlijk, vindt men hier voor gezamenlijk gebruik een wasmachine, magnetronoven, buiten stoelkussens, barbecues, extra terras stoelen, kinderspeelgoed ed.

Vanaf het balkon/terras en vanuit de pigeonnier biedt deze gite een prachtig zicht op de privé zwemvijver en het kasteeltje van Montbrun tegen de rotswanden aan de overzijde van de rivier de Lot.

Het ruime terras op het zuid westen voor gite 1 en gite 2 ( "cour" ), biedt de gasten van beide gites de mogelijkheid buiten genoeglijk samen te zijn (zie foto onder menu keuze gite 2).

De gasten van Mas de Galy beschikken over privé zwemgelegenheid direct op het terrein in de natuurvijver, voorzien van twee zonne terassen .

Op 500 meter afstand biedt ook de rivier de Lot water- en zwemplezier (cascade/barrage !).
  2 p bed gite 1
2-persoons bed

pigeonnier
Pigeonnier

2 x 1 persoons bedden
1-persoons bedden

slaapzolder g1
Slaapetage

gites@masdegaly.info
Mees Goldstein